Institucion Arsimi i Besueshem!  

ILC eshte nje nder qendrat me prestigjoze ne mesimdhenien e gjuhes Angleze si edhe gjuheve te tjera Evropiane.Me ne ju mesoni Anglishten permes nje metodologjie moderne ne perputhje me standartet nderkombetare dhe pergatiteni ne menyre te suksesshme per cdo certifikim te njohur nderkombetar.

ILC eshte PEARSON PTE AUTHORISED TEST CENTRE si edhe CAMBRIDGE ESOL PREPARATION CENTRE duke ju ofruar keshtu nje shumellojshmeri testimesh.

Qendra jone ushtron aktivitetin e saj prej me shume se njezet vitesh dhe ne kemi kenaqesine t'ju bejme me dije se gjithe pervoja jone ne fushen e mesimdhenies se gjuheve te huaja,vecanerisht te gjuhes Angleze,eshte misheruar dhe pasqyruar me se miri ne imazhin tone ,ILC.