Kurse Per

Programs We Provide
Kurse Per Femije  

Kurse Per Femije  

Kurse Per Femije  

ILC ofron kurse per femije te te gjitha moshave duke i dhene rendesi grupimit sipas niveleve vetem me bashkemoshatare dhe metodave te pershtatura per cdo grupmoshe. Kurset e femijeve shtrihen gjate gjithe dites,nga e hena ne te shtune ne varesi te orareve te shkolles dhe kerkesave te tyre.Intensiteti i kurseve varet nga sezoni i ndjekjes se tyre.G...

Me Shume
Pergatitje per MATUREN SHTETERORE

Pergatitje per MATUREN SHTETERORE

Pergatitje per MATUREN SHTETERORE

Kurset pergatitore te maturanteve fillojne ne Mars dhe nepermjet pergatitjes intensive,e cila zgjat deri ne prag te provimit,mundesohet forcimi i njohurive te Anglishtes ne nivel ekselence.Programi i perzgjedhur me kujdes mbulon cdo detaj te formatit te provimit duke i dhene rendesine e duhur ndryshimeve te aplikuara ne udhezimet e pervitshme te ku...

Me Shume
Kurse gjuhesh per studente

Kurse gjuhesh per studente

Kurse gjuhesh per studente

Te gjitha kurset ofrohen me 10-20% ulje per te gjithe studentet qe ndjekin studimet universitare. Kjo ulje perftohet duke paraqitur karten e studentet apo nje dokument te ngjashem qe verteton se i interesuari ndjek studimet e larta....

Me Shume
Kurse Anglisht per te rritur

Kurse Anglisht per te rritur

Kurse Anglisht per te rritur

Te rriturit gjithmone gjejne tek ne kursin e pershtatshem per tu aftesuar ne njohurite e gjuheve te huaja.Metoda bashkekohore qe mbulojne gjithe aspektet e jetes. ENGLISH UNLIMITED,botim i Cambridge University Press,eshte nje metode per te rritur qe pergatit studentet per te perdorur anglishten ne menyre te pavarur per komunikim global. ENGLISH U...

Me Shume