Italisht

ILC

ILC ofron kurse te gjuhes Italiane me metoda bashkekohore dhe mesues te kualifikuar,kurse per femije e te rritur,individuale dhe ne grup me intensitet 2,3ose 5 here ne jave.

Ofrojme pergatitje per mbrojtjen e gjuhes Italiane:

CELI 2

CELI 3

CELI 4

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...