Regjistrimet

ILC

Prane qendres tone ju do te gjeni kurse te gjuheve te huaja per te gjitha nivelet  sipas Kuadrit te Perbashket Europian te Referencave per Gjuhet (CEFR):

                                A1,A2,B1,B1+,B2,C1,C2

Prane nesh do te gjeni kurse 3,6 dhe 8 mujore ne perputhje me grupmoshat (femije ose te rritur),metodat e perdorura si dhe intensitetin e kerkuar nga te interesuarit.

Shtrirja e orareve gjate gjithe dites ju mundeson marrjen e sherbimit nga qendra ne orare sa me te volitshme pa ju penguar ne angazhimet tuaja te perditshme. Por dhe nese angazhimet tuaja jane krejtesisht jo te qendrueshme dhe jo fikse per tu pershtatur ne grup,ne ju rekomandojme mesim personal me nje nga 12 mesuesit tane te kualifikuar qe ofrojne pergatitje cilesore dhe efektive.

Te interesuarit qe kane njohuri paraprake te gjuheve,i nenshtrohen nje testimi kompjuterik falas per percaktimin e nivelit perpara regjistrimit ne kurs.

 

 

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...