Rreth Nesh

ILC

ILC eshte nje nder qendrat me prestigjoze ne mesimdhenien e gjuhes Angleze si edhe gjuheve te tjera Evropiane.Me ne ju mesoni Anglishten permes nje metodologjie moderne ne perputhje me standartet nderkombetare dhe pergatiteni ne menyre te suksesshme per cdo certifikim te njohur nderkombetar.

ILC eshte PEARSON PTE AUTHORISED TEST CENTRE si edhe CAMBRIDGE ESOL PREPARATION CENTRE duke ju ofruar keshtu nje shumellojshmeri testimesh.

Qendra jone ushtron aktivitetin e saj prej me shume se njezet vitesh dhe ne kemi kenaqesine t'ju bejme me dije se gjithe pervoja jone ne fushen e mesimdhenies se gjuheve te huaja,vecanerisht te gjuhes Angleze,eshte misheruar dhe pasqyruar me se miri ne imazhin tone ,ILC.

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...