Pergatitje per MATUREN SHTETERORE

ILC

Kurset pergatitore te maturanteve fillojne ne Mars dhe nepermjet pergatitjes intensive,e cila zgjat deri ne prag te provimit,mundesohet forcimi i njohurive te Anglishtes ne nivel ekselence.Programi i perzgjedhur me kujdes mbulon cdo detaj te formatit te provimit duke i dhene rendesine e duhur ndryshimeve te aplikuara ne udhezimet e pervitshme te kurrikulave shteterore.

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...