Mirësevini!

Pse të studioni me ne?

Certifikim

Te gjitha nivelet gjuhesore qe ndiqen prane qendres tone certifikohen me vleresimet perkatese. Certifikatat e leshuara nga qendra sherbejne si deshmi...

Tekste Mesimore

Qendra perdor tekste bashkekohore te botuara nga Cambridge University Press te pershtatura per parashkollore,nxenes te fillores dhe 9 vjecares, gjimna...

Përmirësimi i karrierës

Përmirësoni CV-në tuaj profesionale dhe akademike duke ju bashkuar kurseve tona specifike: General English Conversational English ...

Vendodhje & Akomodim superior

ILC eshte nje qender gjuhesh e vendosur ne qender te Tiranes,tek 9-kateshet, kulla e pare ne fillim te rruges se Barrikadave, lehtesisht e arriteshme ...

Programi intensiv per Anglisht

per Student Master

Kurse per:

ILC
Kurse Anglisht per te rritur

Kurse Anglisht per te rritur

Te rriturit gjithmone gjejne tek ne kursin e pershtatshem per tu aftesuar ne njohurite e gjuheve te huaja.Metoda bashkekohore qe mbulojne gjithe aspek...

Kurse gjuhesh per studente

Kurse gjuhesh per studente

Te gjitha kurset ofrohen me 10-20% ulje per te gjithe studentet qe ndjekin studimet universitare. Kjo ulje perftohet duke paraqitur karten e studente...

Pergatitje per MATUREN SHTETERORE

Pergatitje per MATUREN SHTETERORE

Kurset pergatitore te maturanteve fillojne ne Mars dhe nepermjet pergatitjes intensive,e cila zgjat deri ne prag te provimit,mundesohet forcimi i njoh...

Kurse Per Femije  

Kurse Per Femije  

ILC ofron kurse per femije te te gjitha moshave duke i dhene rendesi grupimit sipas niveleve vetem me bashkemoshatare dhe metodave te pershtatura per ...

Kursi Tjeter
Nis

Kurse Anglisht per te rritur
Dite
:
Ore
:
Minuta
:
Sekonda
Më Shumë!